Gemeente Someren

Inrichten nieuwe VTH applicatie

Gemeente Someren heeft een nieuwe VTH applicatie aangeschaft om voorbereid te zijn op de invoering van de Omgevingswet. Meteen is zij daarmee voorbereid aan de sluiten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) en kan zij haar diensten aan haar inwoners en bedrijven verlenen.

TriDiGi heeft gemeente Someren bij de hand genomen en door het inrichtingsproces geleid. Door middel van inhoudelijke sessies is steeds een consensus bereikt over de inrichting van de inrichting van de processen waarmee de standaard zaaktypen uitgevoerd. Aan de hand daarvan konden deze processen en de daaronder hangende deelprocessen worden en ingericht.

Er is zoveel mogelijk gekeken naar de best-practice inrichting en waar mogelijk is deze aangehouden. Gemeente Someren heeft haar afwegingen gemaakt op basis van een zo efficiënt mogelijke inrichting maar ook uitvoering voor haar medewerkers.

TriDiGi heeft het proces van de start van het inrichtingsproces tot aan de datum dat de gemeente met haar nieuwe VTH applicatie kon werken, mogen begeleiden.

Er is zoveel mogelijk gekeken naar de best-practice inrichting en waar mogelijk is deze aangehouden.

Kennismaken

De mensen achter TriDiGi

TriDiGi is de onderneming van lead-consultant Jeroen van Es en ondernemer Marco Buijk. Jeroen is verantwoordelijk voor het inhoudelijke proces, Marco voor de algemene en commerciële gang van zaken.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Privacybeleid  |  Cookiebeleid  | Ontwerp & realisatie MM