Over TriDiGi

De mensen van TriDiGi

Vriendelijk en resultaatgericht

De mensen van TriDiGi staan bekend als vriendelijk en resultaatgericht. Zij stellen zich, als functioneel applicatiebeheerder, dienstbaar op voor key-users, vergunningverleners, toezichthouders, handhavers en beheerders. Ze zijn altijd goed bereikbaar, eventueel ook buiten kantooruren.

Wat opdrachtgevers nodig hebben

TriDiGi levert opdrachtgevers wat zij nodig hebben en niet per se altijd wat zij vragen. Het gaat erom dat de opdrachtgevers snel en goed de gewenste resultaten kunnen realiseren op het vlak van gedigitaliseerde vergunningverlening, toezichthouding en handhaving. Ook wel VTH beheer.

Partner van de overheid

TriDiGi stelt zich op als partner van de overheidsorganisaties. TriDiGi gelooft in gestroomlijnde, voorspelbare en transparante overheids­diensten op het gebied van omgevings­beheer. TriDiGi is een expert als het gaat om digitaal zaakgericht werken.

Kwaliteit en doorlooptijd

De digitalisering van zaakgericht werken is geen sinecure. TriDiGi heeft veel ervaring op dat gebied. TriDiGi realiseert digitale onder­steuning vanaf de aanmaak van een melding tot en met de handhaving van een eventueel verleend vergunning. Inclusief bewaking van de kwaliteit en de doorlooptijd.

TriDiGi levert opdrachtgevers wat zij nodig hebben en niet   per se altijd wat zij vragen.

Alle VTH software applicaties

TriDiGi is thuis in diverse softwarepakketten op het gebied van vergunning­verlening, toezichthouding en handhaving. TriDiGi onder­steunt als functioneel applicatiebeheerder alle veelgebruikte VTH software applicaties.

Marco Buijk

Algemeen Directeur

Marco is ondernemer en houdt van mensen. Met een enthousiaste en open houding gaat hij het gesprek met opdrachtgevers en leveranciers aan. Zijn doel is met TriDiGi een ‘8’ te krijgen van opdrachtgevers, medewerkers én leveranciers.

Jeroen van ES

Technisch Directeur

Jeroen is VTH software specialist. Door zijn energieke en ondernemende geest komt hij tot inzichten en oplossingen op zowel functioneel als technisch vlak. Daarnaast beschikt Jeroen over goede interpersoonlijke eigenschappen en heeft hij een enorm positieve instelling. Met deze unieke skillset zet hij zich in voor de opdrachtgevers van TriDiGi.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Privacybeleid  |  Cookiebeleid  | Ontwerp & realisatie MM