Gemeente Bergen (LI)

Squit 2020

Dataconversie

De Noord-Limburgse gemeente Bergen heeft een nieuwe VTH applicatie (Squit 2020 van Roxit) aangeschaft om voorbereid te zijn op de invoering van de Omgevingswet. Meteen is zij daarmee voorbereid aan de sluiten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) en kan zij haar diensten aan haar inwoners en bedrijven verlenen.

 TriDiGi heeft gemeente begeleid bij het overzetten van de data uit de ‘oude’ applicatie naar de nieuwe omgeving.

Omdat de gemeente ‘verhuisde’ naar een applicatie van dezelfde leverancier kon het Conversieportaal en de bijbehorende softwarescripts gebruikt worden als basis voor de migratie van de data.

 Gemeente Bergen heeft aangegeven welke data wel en niet geconverteerd diende te worden. Consultants van TriDiGi hebben toegewerkt naar een eerste en daarna een tweede proefconversie alvorens de gemeente klaar was en vertrouwen had in de definitieve executie van de migratie met de door haar gewenste dataset.
De definitieve conversie is uiteindelijk na de goede voorbereiding met succes uitgevoerd.

 De werkzaamheden moesten via een dagelijks opgebouwde communicatielijn verricht worden. Achteraf gezien werkte dat nog best goed.

Uiteindelijk heeft Tynaarlo TriDiGi ook verzocht de sjablonen ten behoeve van de documentcreatie te realiseren.

Kennismaken

De mensen achter TriDiGi

TriDiGi is de onderneming van lead-consultant Jeroen van Es en ondernemer Marco Buijk. Jeroen is verantwoordelijk voor het inhoudelijke proces, Marco voor de algemene en commerciële gang van zaken.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Privacybeleid  |  Cookiebeleid  | Ontwerp & realisatie MM