Referenties

Onze projecten

We geven u graag een inkijkje in onze klanten- en opdrachtenportefeuille. We zijn trots op iedere opdracht die we als functioneel applicatiebeheerder voor een Nederlands bevoegd gezag uit mogen en mochten voeren!

Gemeente Someren

Inrichten nieuwe VTH applicatie

Gemeente Someren heeft een nieuwe VTH applicatie (PowerBrowser van  Genetics) aangeschaft om voorbereid te zijn op de invoering van de Omgevingswet.

Gemeente beekdaelen

Trainen gebruikers

De Limburgse Gemeente Beekdaelen heeft een nieuwe VTH applicatie (Squit2020 van Roxit) aangeschaft om voorbereid te zijn op de invoering 

Gemeente bergen (LI)

Dataconversie

TriDiGi heeft de gemeente begeleid bij het overzetten van de data uit de ‘oude’ applicatie naar de nieuwe omgeving.

Gemeente Tynaarlo

Inrichten VTH applicatie

De volledige procesinrichting, inclusief de deelprocessen zijn daarin meegenomen. De samenwerkingsruimte is ingericht evenals het omgevingsdossier, de publicatiemodule, het gebruikersbeheer en uiteraard zijn leges opgevoerd.

meerinzicht

Inrichten nieuwe VTH applicatie en Functioneel Beheer

Meerinzicht is de samenwerking van de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. De drie gemeenten werken samen in het sociaal domein en op het gebied van bedrijfsvoering.

Kennismaken

De mensen achter TriDiGi

TriDiGi is de onderneming van lead-consultant Jeroen van Es en ondernemer Marco Buijk. Jeroen is verantwoordelijk voor het inhoudelijke proces, Marco voor de algemene en commerciële gang van zaken.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Privacybeleid  |  Cookiebeleid  | Ontwerp & realisatie MM