Gemeente Tynaarlo

rxmission

Inrichten nieuwe VTH applicatie

Gemeente Tynaarlo heeft een nieuwe VTH applicatie (RxMission van Roxit) aangeschaft om voorbereid te zijn op de invoering van de Omgevingswet. Meteen is zij daarmee voorbereid aan de sluiten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) en kan zij haar diensten aan haar inwoners en bedrijven verlenen.

TriDiGi heeft de applicatie zoveel mogelijk volgens de best-practice van Roxit ingericht. De volledige procesinrichting, inclusief de deelprocessen zijn daarin meegenomen.

De samenwerkingsruimte is ingericht evenals het omgevingsdossier, de publicatiemodule, het gebruikersbeheer en uiteraard zijn leges opgevoerd.

 Uiteindelijk heeft Tynaarlo TriDiGi ook verzocht de sjablonen ten behoeve van de documentcreatie te maken. Daarbij is eerst gestart met de WABO brieven. Daarna is doorgewerkt door de WABO brieven om te vormen naar juiste inhoud die de OmgevingsWet voorschrijft.

Uiteindelijk heeft Tynaarlo TriDiGi ook verzocht de sjablonen ten behoeve van de documentcreatie te realiseren.

Kennismaken

De mensen achter TriDiGi

TriDiGi is de onderneming van lead-consultant Jeroen van Es en ondernemer Marco Buijk. Jeroen is verantwoordelijk voor het inhoudelijke proces, Marco voor de algemene en commerciële gang van zaken.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Privacybeleid  |  Cookiebeleid  | Ontwerp & realisatie MM